Echt

Busreis Appeltern Plantenfestijn = VOLGEBOEKT

Het rayon Limburg organiseert op zondag 9 juni een busreis naar het Plantenfestijn in Appeltern. Dit betekent dat alle afdelingen van Limburg (Zuid-Limburg, Echt, Roermond e.o. en Noord-Limburg) de handen in elkaar hebben geslagen om deze busreis te organiseren.

Vorig jaar kon deze busreis helaas niet doorgaan maar dit jaar proberen we het opnieuw om onze leden (met korting) naar Appeltern te vervoeren. Met deze gezamenlijke busreis hopen we dit jaar dus veel leden een gezellige dag te bezorgen.

Vanwege het schrappen van de nationale tuinweek door de Landelijke Groei & Bloei heeft men er voor gekozen om daarvoor in de plaats een jaarlijks landelijk Plantenfestijn in Appeltern te organiseren. Een weekend waarbij het plantenrijk van Appeltern Adventure Gardens en planten van gespecialiseerde kwekers centraal staan. Nog nooit waren er in Appeltern zoveel planten te zien en te koop!

In het voorjaar van 2023 is het Groei & Bloei paviljoen wat op De Floriade stond, herbouwt in Appeltern. Er werd ook een echte Groei & Bloei tuin bij aangelegd. De 'eigen' plek op Appeltern Adventure Gardens wordt ook gebruikt om activiteiten te organiseren. De vereniging Groei & Bloei vindt, net als wij, dat planten alle denkbare aandacht verdienen die maar mogelijk is. Het hele jaar door is er in Appeltern volop aandacht voor het ontwerp en de inrichting van tuinen. De meer dan 200 verschillende voorbeeldtuinen spelen daarbij een grote rol. Maar omdat de plantenwereld van Appeltern in feite groter is dan de tuinenwereld, organiseren we het Appeltern Plantenfestijn.

U betaalt aan het Rayon de bijdrage voor de busreis. De entree van Appeltern betaalt u bij aankomst. 

De kosten voor de bus bedragen € 22,50  per lid en € 25,00 voor een niet lid. 
De entree betaalt u ter plaatse onder de onderstaande voorwaarden:

  • Groei en Bloei leden betalen op vertoon van hun ledenpas € 8,50 p.p (max. 2 personen).
  • Niet leden betalen de reguliere entreeprijs. (€ 18,95 / jeugd tot 18 jaar € 9,50).
  • De buskosten overmaken aan Groei & Bloei Rayon Limburg op rek. nr. NL 44 ABNA 0400933748 met de omschrijving: 'Plantenfestijn, uw naam, naam van de afdeling en lid of geen lid'.
  • U kunt u aanmelden tot 10 mei (info(at)echt.groei.nl)
  • U betaalt  aan ons de bijdrage voor de busreis.
    De entree van Appeltern betaalt u bij aankomst. 
  • Uiteraard zorgt u zelf voor eten en drinken die dag.
     

Datum:

zondag 9 juni 2024

Tijdstip en opstapplaats

nog nader te bepalen

Bijdrage: 

€ 22,50 leden / € 25,-- niet-leden (voor reis)

Locatie:

Appeltern

Vervoer:

per bus

Aanmelden:  

lpg.coenen(at)home.nl vóór 10mei 2024