Echt

Bloemschikken

Naast alles wat met tuinieren te maken heeft, neemt bloemschikken een belangrijke plaats in, in onze vereniging. Bloemschikken wint aan populariteit en het aantal aanbieders van cursussen neemt toe. Bij cursussen van Groei & Bloei bent u verzekerd van goede kwaliteit. De enthousiaste docenten bekwamen  zich  niet alleen in de nieuwste technieken en actuele vormgeving, maar ook in het educatieve aspect van hun werk.

 

Voor beginners en gevorderden:

U kunt deelnemen aan de basiscursus of de cursus voor gevorderden. Het  niveau  van  de  groepen  verschilt  vooral door de kennis van technieken. De cursussen bestaan uit 3 lessen. Deze starten in 2024 van februari t/m april.

Naast de cursussen zijn er ook de losse workshops op het gebied van bloemschikken. Lees in het jaarprogramma  voor de datums en de onderwerpen.
 

Locatie:

De avonden worden gehouden in het Jeugdhuis Pius X, Mussenstraat 6 te Echt.
 

Wilt u ook meedoen aan deze leuke  en leerzame avonden?
Meld u dan aan voor een van deze cursussen!  Dat kan door contact op te nemen met ons secretariaat: lpg.coenen(at)home.nl

Op de site van Groei & Bloei is ook een speciale pagina voor bloemschikkers, waarop steeds interessante werkstukken te vinden zijn, maar ook informatie over trends en tips over bloemschikken: http://www.groei.nl/bloemschikken.