Echt

Welkom bij Groei & Bloei
Echt

Uitgelicht

Kerstschikken: 'Een open Kerstguirlande'

Het begint een vaste gewoonte te worden. Telkens als wij nieuwe workshops aanbieden of er komt een nieuw seizoen, dan…

Meer

Uit de tuin... Op het bord: 'Feestelijk garneren'.

'Feestelijk Garneren' (een bord mooi opmaken) is leuk voor liefhebbers die houden van feestelijk koken en gezelligheid. …

Meer

Tuinreis 2024

Een bijzondere tuinreis in eigen land met de mooiste tuinen van Noord Holland. Deze variëren van groot naar klein en van…

Meer

Welkom op de website van Groei & Bloei afdeling Echt en omgeving

Groei en Bloei afd. Echt e.o. is een actieve vereniging voor iedereen met groene vingers (of degene die groene vingers wil krijgen), maar ook zeker voor mensen die van mooie tuinen kunnen genieten. Onze afdeling organiseert een groot aantal activiteiten, waarbij getracht wordt, om het programma zo interessant en divers mogelijk samen te stellen, voor elk wat wils dus.

Wat kunt u doen bij de afdeling Echt e.o.?

Cursussen bloemschikken, van beginners tot gevorderden

Workshops bloemschikken

Lezingen

Plantenmarkten

Excursies / meerdaagse tuinreizen

Wandelingen

Open tuinen
    

Maar Groei & Bloei afd. Echt e.o. is vooral een heel gezellige vereniging, waar mensen met een tuinpassie elkaar ontmoeten en inspiratie opdoen.
Over al onze activiteiten sturen wij 4x per jaar een programma boekje en via e-mail regelmatig een digitale Nieuwsbrief met alle actuele informatie.
U kunt zich hier aanmelden voor de digitale Nieuwsbrief.
Ook kunt u ons volgen op Facebook, hier plaatsen we regelmatig foto's van onze activiteiten. Al met al redenen genoeg om kennis te komen maken met Groei & Bloei afd. Echt e.o.
Bezoek één van onze activiteiten of meldt u aan als lid door rechtsboven op de button ‘Word lid’ te klikken. U komt dan op de landelijke site van Groei & Bloei en kunt daar uw gegevens invullen. U wordt dan ook automatisch lid van Groei & Bloei afd. Echt e.o.

We heten u van harte welkom!

Onderaan deze pagina staat de Privacyverklaring. Hierin vindt u uitgebreide informatie over de manier waarop wij met persoonsgegevens omgaan.

Tuinlog

16 Oct

Paul

Wolken…

15 Oct

Harry Hakvoort

Vroege lentebloei

Meer

Agenda

12 Dec

Kerstschikken: 'Een open Kerstguirlande'

Voor meer informatie << Klik hier >>

Meer