Echt

Welkom bij Groei & Bloei
Echt

Uitgelicht

Workshop Bloemschikken: 'Een Feestelijk festoen'

Dit hangend of liggend object is heel bijzonder voor uw interieur als seizoensdecoratie. De basis is een plank met daarop…

Meer

Jaarprogramma 2022

Het programma is bijgewerkt en we hopen u te mogen begroeten bij onze activiteiten.

Meer

Dagreis: Country & Christmas Fair in Haarzuilens.

Het is al weer een hele tijd geleden maar dit jaar gaat het weer gebeuren. De Country & Christmas Fair is terug bij Kasteel…

Meer

Welkom op de website van Groei & Bloei afdeling Echt en omgeving

Groei en Bloei afd. Echt e.o. is een actieve vereniging voor iedereen met groene vingers (of degene die groene vingers wil krijgen), maar ook zeker voor mensen die van mooie tuinen kunnen genieten. Onze afdeling organiseert een groot aantal activiteiten, waarbij getracht wordt, om het programma zo interessant en divers mogelijk samen te stellen, voor elk wat wils dus.

Wat kunt u doen bij de afdeling Echt e.o.?

Cursussen bloemschikken, van beginners tot gevorderden

Workshops bloemschikken

Lezingen

Plantenmarkten

Excursies / meerdaagse tuinreizen

Wandelingen

Open tuinen
    

Maar Groei & Bloei afd. Echt e.o. is vooral een heel gezellige vereniging, waar mensen met een tuinpassie elkaar ontmoeten en inspiratie opdoen.
Over al onze activiteiten sturen wij 4x per jaar een programma boekje en via e-mail regelmatig een digitale Nieuwsbrief met alle actuele informatie.
U kunt zich hier aanmelden voor de digitale Nieuwsbrief.
Ook kunt u ons volgen op Facebook, hier plaatsen we regelmatig foto's van onze activiteiten. Al met al redenen genoeg om kennis te komen maken met Groei & Bloei afd. Echt e.o.
Bezoek één van onze activiteiten of meldt u aan als lid door rechtsboven op de button ‘Word lid’ te klikken. U komt dan op de landelijke site van Groei & Bloei en kunt daar uw gegevens invullen. U wordt dan ook automatisch lid van Groei & Bloei afd. Echt e.o.

We heten u van harte welkom!

Onderaan deze pagina staat de Privacyverklaring. Hierin vindt u uitgebreide informatie over de manier waarop wij met persoonsgegevens omgaan.

Tuinlog

14 Nov

Anneke Duyvesteijn

Een tuin op de toekomst voorbereid(2) - Blik op de…

06 Nov

Veris-lente

2022 week 41-44 Na lang nazomeren plots HERFST

Meer

Agenda

14 Dec

Kerstschikken: Fijne en warme feestdagen!

Kerstmis blijft voor de meeste van ons toch het…

Meer