Echt

Welkom bij Groei & Bloei
Echt

Uitgelicht

Lezing: 'Met welke verrassingen komt de lente dit jaar?'

We zijn er natuurlijk aan gewend, de wisselingen van de seizoenen. Voor natuur- en tuinliefhebbers blijft het voorjaar een…

Meer

Nieuwsflits - Maart 2023

Het laatste nieuws over de activiteiten van de maand Maart en de komende maand.

Meer

Plantenmarkt 2023

Net als ieder jaar organiseren we op Koningsdag een Plantenmarkt. Zo kun je op een gezellige en een voordelige manier je…

Meer

Welkom op de website van Groei & Bloei afdeling Echt en omgeving

Groei en Bloei afd. Echt e.o. is een actieve vereniging voor iedereen met groene vingers (of degene die groene vingers wil krijgen), maar ook zeker voor mensen die van mooie tuinen kunnen genieten. Onze afdeling organiseert een groot aantal activiteiten, waarbij getracht wordt, om het programma zo interessant en divers mogelijk samen te stellen, voor elk wat wils dus.

Wat kunt u doen bij de afdeling Echt e.o.?

Cursussen bloemschikken, van beginners tot gevorderden

Workshops bloemschikken

Lezingen

Plantenmarkten

Excursies / meerdaagse tuinreizen

Wandelingen

Open tuinen
    

Maar Groei & Bloei afd. Echt e.o. is vooral een heel gezellige vereniging, waar mensen met een tuinpassie elkaar ontmoeten en inspiratie opdoen.
Over al onze activiteiten sturen wij 4x per jaar een programma boekje en via e-mail regelmatig een digitale Nieuwsbrief met alle actuele informatie.
U kunt zich hier aanmelden voor de digitale Nieuwsbrief.
Ook kunt u ons volgen op Facebook, hier plaatsen we regelmatig foto's van onze activiteiten. Al met al redenen genoeg om kennis te komen maken met Groei & Bloei afd. Echt e.o.
Bezoek één van onze activiteiten of meldt u aan als lid door rechtsboven op de button ‘Word lid’ te klikken. U komt dan op de landelijke site van Groei & Bloei en kunt daar uw gegevens invullen. U wordt dan ook automatisch lid van Groei & Bloei afd. Echt e.o.

We heten u van harte welkom!

Onderaan deze pagina staat de Privacyverklaring. Hierin vindt u uitgebreide informatie over de manier waarop wij met persoonsgegevens omgaan.

Tuinlog

19 Mar

Veris-lente

2923 week 11 LENTE equinox

11 Mar

Veris-lente

2023 week 10 Maart roert z’n staart

Meer

Agenda

28 Mar

Lezing: Met welke verrassing komt de lente dit…

We zijn er natuurlijk aan gewend, de wisselingen…

15 Apr

Limbrichterbos: 'de fascinerende wereld van bomen'…

Bomen zijn overal om ons heen: langs wegen, in…

Meer