Echt
bekijk online
Nieuwsflits

Extra Nieuwsflits - maart 2020

Beste Tuinvrienden,

Waarschijnlijk volgt iedereen de berichtgeving in de media over het coronavirus. Om deze reden willen wij u dan ook informeren hoe wij hiermee omgaan. Dat betekend we ons aansluiten bij de maatregelen zoals die door de regering worden genomen. En daarom heeft het bestuur besloten om de volgende activiteiten niet door te laten gaan.
 
– De workshop van 24 maart a.s. Een moderne cascade 
– De geplande paasschikkingen op 7 april a.s. 
– De plantenmarkt op 27 april wordt (voorlopig) geannuleerd

Uiteraard houden we het verdere verloop van de virusuitbraak goed in de gaten, en zullen opnieuw bijeenkomsten uitstellen indien dit nodig is.                                                        Met vriendelijke groet,

                                                           Leon Coenen
                                             (secretaris Groei & Bloei afd. Echt)

Zeg het voort.....

We proberen via deze nieuwsflits iedereen te bereiken.
Mocht u weten dat iemand geen Nieuwsflits ontvangt, zeg het dan voort. Of attendeer degene erop om zichzelf in te schrijven via onze website.
Op de home pagina staan verschillende linken om aan te klikken en dan kom je op desbeteffende pagina waar men zichzelf kan inschrijven voor de digitale nieuwsbrief. Dit kan het secretariaat niet voor u doen. Want na de inschrijving moet u nog even de inschrijving bevestigen via een mail die u hierna ontvangt.

Mocht u weten dat iemand is ingeschreven en de mail niet heeft ontvangen. Laat degene contact opnemen via info@echt.groei.nl 

Zorg goed voor jezelf en de anderen om je heen.

En hopelijk tot gauw!

Bericht van Gardentours

Nieuws over het Coronavirus

Het zal u ongetwijfeld niet zijn ontgaan: Op dit moment spelen er belangrijker zaken dan tuinreizen. Daarom vinden ook wij het de hoogste tijd om u een update te geven hoe we met uw geboekte reizen omgaan, in verband met het Coronavirus.

Alhoewel de berichten en adviezen van de overheid en het RIVM per dag wijzigen, is er vooralsnog geen reden tot paniek. Wij kunnen op dit moment niets anders doen dan goed op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en te handelen naar de voorschriften die door de overheid en overkoepelende reisorganisaties worden geadviseerd en opgelegd.

Vanzelfsprekend hebben wij de reizen naar China en Noord-Italië geannuleerd, maar we gaan er vooralsnog van uit dat onze overige reizen nog steeds kunnen worden uitgevoerd. Wij houden nauwlettend de adviezen in de gaten en zullen tot actie overgaan indien dit noodzakelijk is.

Als u uw reis toch wilt annuleren gelden de voorwaarden zoals deze vermeld zijn op onze website en in onze brochure. Ook verzekeraars hanteren de normaal geldende voorwaarden voor annulering. Mocht de reis geannuleerd moeten worden door voorschriften van de overheid, dan zullen wij per situatie beoordelen hoe wij de annulering financieel kunnen afwikkelen.

Met u kijken we er naar uit om spoedig weer op pad te gaan naar de mooiste tuinen!
Garden Tours BV.