Workshop bloemschikken:'Een Florale Bloementaart'

Een workshop bloemschikken iets voor jou? Lijkt het je ook zo leuk om creatief aan de slag te gaan met groen en decoratie? Onze workshops zijn een originele en creatieve manier om samen aan de slag te gaan.

We gaan werken met creatieve materialen, en accessoires die allemaal bij de prijs zijn inbegrepen. En deze keer een Florale Bloementaart die een tijdje ontzettend hip zijn. Bloementaarten zijn niets meer en niets minder dan een prachtige 'taart' gemaakt van bloemen. Nu klinkt dit misschien best wel ingewikkeld, maar je kunt dit heel eenvoudig zelf maken. De bloemen komen uiteraard vers van de veiling. Kortom: Je gaat altijd met een mooi eindresultaat naar huis!

wat moet je zelf meebrengen:
een een platte ronde schaal ca. 30 – 40 cm doorsnede of  een taartschaal op voet.
Gereedschap: snoeischaar, mes

Datum:    Dinsdag 9 oktober 2018 van 20.00 uur tot 22.00 uur
Locatie:   Pius Jeugdhuis Mussenstraat 6 te Echt
Kosten:   € 17,50  leden /  € 22,50 niet leden (incl.materiaal)