4 dagen Tuinen van Noord en Oost Nederland

zondag 26 augustus t/m woensdag 29 augustus 2018

Niet alleen voor degenen die niet ver meer van huis willen is deze reis een ideale bestemming, alleen al de tuinen zijn de aandacht van elke tuinliefhebber meer dan waard.
Prachtige tuinen wisselen goede kwekerijen af. We laten u hier zien, dat we hier in Nederland voor geen enkel land onder hoeven te doen. En nu eens niet met onze bollentuinen, maar met late zomertuinen met veel vaste planten en siergrassen.

* De Vlinderhof               * De Jacobstuin                        * Kwekerij Jacobs
* 't Plantzoentje              * Tuingoed Foltz                       * Bourtange
* Liannee Siergrassen     * Tuin Fleur                              * De Boshoeve
* De Kleine Plantage       * De tuin van Piet Ouddolf

4 daagse arrangement: reissom per persoon:
          € 565,-- voor leden / voor niet leden € 615,--
                   toeslag 1 pers. kamer € 90,-

Inbegrepen bij de reissom:

* Vervoer per luxe tourbus met toilet en airconditioning en bemand dor een ervaren chauffeur van Kupers-Reizen.
* 4 dagen begeleiding van een op tuinen en reis technisch gebied ervaren reisleiding.
* Tijdens deze reis verblijft  in het hotel Mooirivier **** in Dalfsen. Dit stijlvol hotel ligt direct aan de rivier de Vecht, midden in het mooie wandel- en fietsgebied en in de buurt van de prachtige Hanzestad Zwolle, tussen de leuke plaatsjes Ommen en Dalfsen.
* Goed ingerichte kamers met privé badkamer, incl. ontbijt buffet en driegangen diner.
* Entree kosten van de tuinen en de drie lunches in de tuinen.
* Een programmaboekje met het reisverloop en tuinbeschrijving.

Niet inbegrepen:
* Kosten van verzekering en uitgave van persoonlijke aard.

Inschrijving en informatie:
Het inschrijfformulier kunt u aanvragen tot 1 juni 2018 bij KMTP Groei & Bloei afd. Echt e.o.
Bovenste Eind 36a, 6101 ER Echt, E-mail: lpg.coenen(at)home.nl

Na uw inschrijving ontvangt u een factuur van KMTP Groei & Bloei afd. Echt e.o..
Voor deze reis is het maximaal aantal deelnemers 35 personen.

10 dagen voor vertrek ontvangen de deelnemers het reisprogramma, mededelingen over vertrek en opstapplaatsen.

Foto: De Jacobstuin
Foto: De Vlinderhof