'Beste Tuinvrienden'

Beste tuinvrienden, januari 2018

Namens het bestuur, de werkgroepleden en vrijwilligers wens ik u en uw dierbaren een gezond, vreugdevol en bloemrijk 2018.
Het vorige jaar was een jaar met veel hoogtepunten, maar helaas ook verdrietige momenten.

Wij willen u bedanken voor uw loyaliteit en deelname aan de activiteiten. Uw keuze voor Groei & Bloei inspireert het bestuur, de werkgroepleden en vrijwilligers zich te blijven inzetten voor deze vereniging.
In 2018 organiseren wij voor het 20e jaar een tuinreis, dit jaar een vierdaagse reis (van 26 augustus t/m 29 augustus 2018) naar de tuinen van Noord en Oost-Nederland.
Een reis door ons prachtige land naar tuinen die gezien de ligging te ver weg zijn om tijdens een dagtocht te bezoeken. Gedurende deze reis staan bekende tuinen en kwekerijen, veel kennis op groen gebied, sfeervolle tuinen en de mooiste grassoorten garant voor een geweldige ervaring. Door in eigen land te blijven hopen wij dat veel leden de mogelijkheid hebben om deel te nemen.  Heeft u interesse, geef u op en ga met ons mee.

Kijkt u ook zo uit naar het eerst ontluikende groen en de geur van het voorjaar, dat voor mij begint als onze oude kersenboom bloeit. Daar verheug ik me nu al op. Voor nu wens ik u een voorspoedig 2018!

Annie Knoben - voorzitter

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien