Mededelingen van het secretariaat

▪   Programma 2018

Bij het opstellen van het  jaarprogramma heeft het bestuur weer zoveel      mogelijk rekening gehouden met de wensen van de leden. Aangezien het programma vroegtijdig moet worden samengesteld, kunnen er in de loop van het jaar veranderingen zijn.  De  laatste informatie en een nadere toelichting vindt u in het 'Groene boekje' en onze website. www.echt.groei.nl

▪  Florale Kunst in de Flint in Amersfoort

Op zaterdagavond 6 oktober 2018 geven twee van ’s werelds beste bloemsierkunstenaars een wervelende show. We hebben niemand minder dan Per Benjamin en Max van de Sluis bereid gevonden om voor onze bloemschikliefhebbers van Groei & Bloei (en andere belangstellenden) hun Florale kunsten te tonen.

Aanvang van de show is 19.30 uur en de foyer gaat om 18.30 open. Voor leden kost deze avond € 27,50 (niet-leden betalen € 32,50). Het beste kan iedereen zelf een ticket kopen via www.flint.nl, dan kan je zelf je stoel kiezen. Dit is nu al mogelijk, de verkoop is al gestart.

▪   Degenen die het nog niet weten.

Familie, vrienden en bekenden zijn altijd welkom op onze  bijeenkomsten, alle gezinsleden zijn automatisch lid, wanneer er een gezinslid lid is.

▪   Nieuwsbrief / Nieuwsflits

Het Groene boekje dat door onze afdeling vier keer per jaar wordt uitgegeven, is bedoeld voor onze leden. Bij het lidmaatschap ontvangt u automatisch dit  boekje met informatie over de komende activiteiten. Daarnaast wordt regel-matig een nieuwsflits via de mail verstuurd met actuele informatie. Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor onze nieuwsflits!

Aanmelden doet u via de website >> Diverse / E-mail nieuwsbrief

Met vriendelijke groet namens het bestuur:

Leon Coenen - secretaris

Bye Bye Buxus