Mededelingen van het secretariaat

Programma 2018
Bij het opstellen van het jaarprogramma heeft het bestuur weer zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen van de leden.
Aangezien het programma vroegtijdig moet worden samengesteld kunnen er in de loop van het jaar veranderingen zijn. De laatste informatie en een nadere toelichting vindt u op onze website www.echt.groei.nl

Noteer alvast in uw agenda:

April 2018:
17-04 Workshop bloemschikken: 'Mooi gevlochten' - L. van Montfort
23-04 Lezing: 'Ziekte bestrijding en Snoeien bij fruitbomen - IKL Limburg
27-04 Groei & Bloei: Plantenmarkt

Oproep open tuinen:
Aan activiteiten ontbreekt het programma niet maar wel aan leden die de tuin willen open stellen voor onze afdeling. Het hoeft geen grote tuin te zijn, elk formaat is goed. Ben je zover dat je het leuk vindt om je tuin te laten zien aan mede tuinliefhebbers laat het ons even weten.
Mevr. A. Knoben tel. 0475-462411

De Plantenmarkt:
De jaarlijkse Plantenmarkt wordt dit jaar gehouden op vrijdag 27 april. Heeft u tuinplanten of zaden over, bewaar ze, u kunt daar anderen zeker een plezier mee doen. Informatie: over reserveringen, standplaatsen e.d.
mevr. A. Knoben tel. 0475-462411

Ideeën horen we graag!
Heeft u een leuk idee voor een activiteit voor onze afdeling? Meld het ons dan via de website. We hebben sinds kort een ideeënbus waar u uw ideeën bij ons kunt melden. Te vinden onder Groeninfo.

Digitale Nieuwsflits:
Het groene boekje dat door onze afdeling vier keer per jaar wordt uitgegeven is bedoeld voor onze leden. Bij het lidmaatschap ontvangt u automatisch dit boekje met informatie over de komende activiteiten.
Daarnaast wordt regelmatig (extra) een nieuwsflits via de mail verstuurd met actuele informatie. Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor onze nieuwsflits!

Aanmelden doet u via de website >> Diverse / E-mail nieuwsbrief

Met vriendelijke groet namens het bestuur:

Leon Coenen - secretaris

Volkstuin: verrassingen
Volkstuin: het gewas bij de buren…….