Bloemschikken

Naast alles wat met tuinieren te maken heeft, neemt bloemschikken een belangrijke plaats in onze vereniging. Bloemschikken wint aan populariteit en het aantal aanbieders van cursussen neemt toe.
Bij cursussen van Groei & bloei bent u verzekerd van goede kwaliteit. De enthousiaste docenten bekwamen zich niet alleen in de nieuwste technieken en actuele vormgeving, maar ook in het educatieve aspect van hun werk.

Voor beginners en gevorderden:
U kunt deelnemen aan de basiscursus of de cursus voor gevorderden. Het niveau van de groepen verschilt vooral door de kennis van technieken. De cursussen bestaan uit 3 en 6 lessen. Deze starten doorgaans van oktober tot april.
Naast de cursussen zijn er ook de losse workshops op het gebied van bloemschikken. Lees in het jaarprogramma voor de datums en de onderwerpen.

Kosten:
De kosten voor de cursussen  bedragen voor 6 avonden € 54,50 voor leden. Niet-leden kunnen ook inschrijven, zij betalen € 67,-.
Cursisten brengen hun eigen snoeitang, draadtang en een scherp mesje mee.
Voor iedere les krijgt u een opgave, van andere mee te brengen materialen, zoals de ondergrond, bloemen, groen en dergelijke.

Locatie:
De avonden worden gehouden in het Jeugdhuis Pius X, Mussenstraat 6 te Echt.
Wilt u ook meedoen aan deze leuke en leerzame avonden?
Meld u dan aan voor een van deze cursussen! Dat kan door contact op te nemen met ons secretariaat - Leon Coenen info(at)echt.groei.nl

Op de site van Groei & Bloei is ook een speciale pagina voor bloemschikkers, waarop steeds interessante werkstukken te vinden zijn, maar ook informatie over trends en tips over bloemschikken:http://www.groei.nl/bloemschikken.

Foto: Mooi wat bloemen doen

STORMSCHADE