Echt

Eervolle vermelding 'Tegel eruit, plant erin'.

De landelijke actie 'Tegel eruit, plant erin', die tijdens de Groei & Bloei Nationale Tuinweek is georganiseerd, is een van de zes genomineerde projecten voor 'De Peilstok'.

Het doel van De Peilstok 2014 is een zo breed mogelijke groep te inspireren tot klimaatbestendig en waterrobuust handelen en denken, zowel stedelingen als professionals, publiek en privaat. De uitreiking was op vrijdag 28 november. Uiteindelijk heeft de gemeente Amsterdam met het project Rainproof Betondorp De Peilstok 2014 gewonnen. Maar, we hebben als vereniging een Eervolle vermelding gekregen van de jury. Uit het juryrapport van De Peilstok: "Een eervolle vermelding voor Groei & Bloei met het project 'Tegel eruit, plant erin'. De jury vindt dat het project met een zeer klein gebaar van 30x30 cm een groots effect weet te bereiken. Het spreekt enorm tot de verbeelding en roept sympathie op". Dit motiveert alleen nog maar meer voor de actie in de toekomst!

Bekijk hier het volledige persbericht: http://arch-lokaal.nl/gemeente-amsterdam-wint-de-peilstok-2014-met-het-project-betondorp-rainproof/