Mededelingen van het secretariaat

Programma 2019

Bij het opstellen van het jaarprogramma heeft het bestuur weer zoveel rekening  gehouden met de wensen van de leden. Aangezien programma vroegtijdig moet worden samengesteld, kunnen er in loop van het jaar veranderingen zijn. De laatste informatie en een toelichting vindt u op onze website. www.echt.groei.nl

Oproep open tuinen:

Aan  activiteiten ontbreekt het programma niet maar wel aan leden die de tuin willen openstellen voor onze afdeling. Het hoeft geen grote tuin te zijn, elk formaat is goed.  Ben  je  zo  ver  dat  je het leuk vindt om je tuin  te laten  zien  aan  mede  tuinliefhebbers,  laat het ons even weten Mevr. A. Knoben tel. 0475-462411

Ideeën horen wij graag:

Heeft u een leuke tip voor een excursie, een uitje, lezing of heeft u ergens een goede tuin of kwekerij ontdekt. Laat het ons weten! Dat kan via onze ideeënbus die u kunt vinden op onze afdelingssite: www.echt.groei.nl / Groentips & Groeninfo / ideeënbus.

Gardenista 2020:
Gardenista krijg een vervolg, zelfde plek andere datum en een nieuw thema. Noteer alvast in uw agenda 20 t/m 24 mei 2020.

Gardenista 2020 zoekt toppers

Gardenista gaat in 2020 door na een succesvolle eerste editie in 2019!
Kom jij het Gardenista-team versterken? Wij  zoeken nog vrijwillige toppers voor 3 verschillende functies.
Gardenista 2020 is van 20 t/m 24 mei in en bij Kasteel Ophemert.
Voor info over de vacatures: http://bit.ly/2mOoodc

Voor degenen die het nog niet weten

Familie, vrienden en bekenden zijn altijd welkom op onze bijeenkomsten, alle gezinsleden wonende op hetzelfde adres zijn automatisch lid, wanneer er een gezinslid lid is.

Wij wensen jullie fijne feestdagen en alvast

de wensen voor 2020...!

Met vriendelijke groet namens het bestuur,

Leon Coenen – secretaris