Lezing: 'Meer plezier in de tuin!'

Niemand minder dan Romke van de Kaa, o.a. bekend van tuincolumns in kranten en tijdschriften, zal dan een natuurvriendelijke maar vooral ook tijdbesparende manier van tuinieren presenteren.

Naarmate het tweeverdienersmodel steeds meer de norm wordt blijft er steeds minder tijd over voor de tuin. Geen wonder dat veel tuin-bezitters op zoek zijn naar een vorm van tuinieren die minder kostbare tijd in beslag neemt.

Natuurlijk kunt u uw tuin plaveien, of vol storten met steenslag, maar het oog wil ook wat. Het ideaal is een mooie tuin die heel gemakkelijk kan worden onderhouden. Zo’n tuin bestaat. U krijgt hem door planten te laten verwilderen U blijft de baas, maar in plaats van voortdurend te wieden en te schoffelen heeft u slechts een sturende en begeleidende rol. Op die manier beleeft u meer plezier van uw tuin. Tegelijkertijd vraagt deze aanpak minder van uw tijd.

Datum:   dinsdag  26 november 2019 van 20.00 tot 22.00 uur
Locatie:    Pius Jeugdhuis, Mussenstraat 6 te Echt