Echt

Dialezing: 'Tuinen kijken met Groei & Bloei'

Dit jaar organiseerden we voor het 21ste jaar een tuinreis. Deze reizen worden ieder jaar met veel zorg samengesteld. Aan ieder detail wordt gedacht, zodat de deelnemer alleen maar in de bus hoeft te stappen en kan gaan genieten van deze ongeveer geheel verzorgde reis. Het zijn reizen die op maat worden gemaakt en natuurlijk zijn de tuinen die bezocht worden meer dan de moeite waard. Maar het reisprogramma biedt ook volop ruimte om te genieten van de bijzondere ligging van de tuinen, of dat nu een fraai landschap, een interessante stad of een pittoresk dorpje is. Natuur en cultuur gaan bij onze reizen hand in hand.

De Tuinreis 2019 was een fantastische reis van 5 dagen. Normandië met zijn groene valleien, een ruige kustlijn en gedenkwaardige bezienswaardigheden. De tuinen In Normandië worden wel de meest Engelse tuinen genoemd buiten Verenigd Koninkrijk genoemd. En dit alles met de Franse charme, een combi die zorgt voor een geweldige reis. In deze diapresentatie een terugblik van deze prachtige reis. En natuurlijk zijn diegene die niet zijn mee geweest van harte welkom!

De tuinreis 2020

Natuurijk hebben wij ons huiswerk gedaan en gaan wij u in 2020 weer naar de mooiste tuinen brengen. Waar deze zich bevinden hoort u aan het einde van deze avond.

Voor de geïnteresseerden zal er ook  informatie en inschrijfformulieren klaar liggen!
 

Datum    dinsdag 12 november 2019 van 20.00 – 22.00 uur
Locatie    Pius Jeugdhuis, Mussenstraat 6 te Echt
Kosten    geen
Opgave   niet nodig