Groene voornemens .....

De tijd is gewoonweg voorbij gevlogen en opeens is het alweer 2020. Traditiegetrouw beginnen we het nieuwe jaar met een gezellige bijeenkomst op een mooie locatie.U bent zaterdag 18 januari van harte welkom in het activiteitencentrum het Thaalpad' voor een kop koffie met iets erbij. Rond de klok van drie uur zullen we terug kijken op het afgelopen jaar en vervolgens met een glas bubbels toasten op het nieuwe jaar. Hierna is er gelegenheid om met alle aanwezige onder het genot van een hapje en een drankje gezellig samen te zijn en misschien al het deelnemen aan onze activiteiten te plannen.

Om de catering goed te plannen willen we weten hoeveel mensen er naar deze middag komen. Daarom de vraag aan u om zich van tevoren aan te melden. Graag vermelden met hoeveel personen u wilt komen.

Datum:  zaterdag 18 januari 2020 van 14.30 tot 16.30 uur
Locatie:  Thaalpad (25) in Echt is bij de Routeplanner Clarastraat
                Het activiteitencentrum Thaalpad ligt naast de apotheek in het Thaal.
Kosten:  leden € 7,50 / niet leden € 10,00 ( incl. hapjes en een drankjes )
Opgave: voor 16 januari 2020 per email: lpg.coenen(at)home.nl