Workshop bloemschikken: 'Een Festoen'

Heb je zin om een mooi bloemstuk te maken waar je lang plezier van kan hebben dan is een festoen een leuk idee. Een festoen is een guirlande waar je alles kan in verwerken dat geschikt is voor indroging. Het is heel eenvoudig te maken en in dit seizoen is het leuk om mooie herfstbladeren in te verwerken. Blad van de eik, plataan of esdoorn hebben nu prachtige kleuren. Ook alle groenblijvende struiken zoals skimmia met zijn fel rode besjes, viburnum en rhododendron maar ook buxus en het groen van coniferen zijn goed. Verder  kan  je de blaadjes van de eucalyptus, klimop, rozenbottels en diverse bessen en vruchten  gebruiken. Wees creatief in de keuze en combinatie van je materialen.
Je kan een festoen gebruiken als tafeldecoratie of ophangen aan de deur.

Benodigd materiaal:  snoeischaar  – 1 klosje binddraad  – lijmpistool – ca. 1draagtas  diverse blad-materiaal van bijvoorbeeld:  eucalyptus – klimop met besjes – herfstbladeren van eik of esdoorn – bessen of vruchten.

Datum:    dinsdag 15 oktober 2019 om 20.00 tot 22.00 uur
Locatie:    Pius Jeugdhuis, Mussenstraat 6 te Echt
Kosten:    leden € 7,50 / niet leden € 12,50 ( incl. koffie / thee en div.materialen )
Opgave:   voor 12 oktober 2019 per email  lpg.coenen(at)home.nl