Workshop bloemschikken: 'Moderne Cascade'

In het nieuwe jaar starten wij met geheel verzorgde workshops waarbij alle bloemschikmaterialen zijn inbegrepen. In deze workshop kozen wij voor een Moderne Cascadeschikking. Een Cascade is het Franse woord voor waterval, dat we terugvinden in onze manier van schikken, alle bloemen worden zoveel mogelijk naar beneden gestoken. Ultrafijne bloemen, afgewisseld met enkele aparte, grotere soorten, misschien wel in bijzondere kleuren en tinten eisen de hen toebedeelde plek op en vormen als het ware onze waterval. Naar onderen moet ervoor gezorgd worden dat het bloemstuk smaller is dan bovenaan. Deze schikking zal de nodige indruk maken, feestelijk en statig, misschien zelfs een tikkeltje gedisciplineerd.

Voor deze workshop heeft u nodig: een ronde smalle vaas van helder glas waarvan de hoogte ca. 20 cm en de diam. ca. 15 cm is – een scherp mesje en snoeischaar.

Datum:   GEANNULEERD - Dinsdag 24 maart 2020 van 20.00 – 22.00 uur
Locatie:  Pius Jeugdhuis, Mussenstraat 6 te Echt
Kosten:  leden € 22,50 / niet leden € 27,50 ( incl. materialen + groen )
Opgave: voor 14 maart 2020